Veckans två första besvikelser

Ja, det lät ju pesimistiskt, eller hur? Den första besvikelsen upptäckte jag igår. Jag har nu i några månader sett fram emot Fotomässan som ska hållas på Svenska Mässan den 20-22 februari. Jag hade då hoppats få klämma lite mer rejält på Olympus E-520 och Olympus E-30 samt Canon EOS 50D och Nikon D90.

Men när jag igår surfade in på Fotomässan.se för att kolla om det kommit någon ny information samt ett mer detaljerat seminarieprogram, så fanns inte Olympus med på utställarlistan. Jag mailade därför Olympus Sverige i hopp om att dom skulle säga att det nog blivit något fel och att dom visst kommer att vara på mässan. Istället fick jag ett mail som svart på vitt bekräftade att “Tyvärr, vi kommer inte medverka på mässan i Göteborg”. Nehepp. Genast verkade inte fotomässan riktigt lika intressant längre. Men det är klart jag ska gå. Det finns ju andra kameror att klämma på men jag tycker Olympus Sverige fattat ett minst sagt underligt beslut. Jag menar, hur många stora fotomässor arrangeras i Sverige varje år? Dom tipsade mig dock om två fotobutiker här i stan som tydligen ska ha ett relativt stort sortiment av Olympus-kameror så jag får väl ta mig till någon av dom istället.

Den andra besvikelsen upptäckte jag på gymmet. Mina fina KOSS-hörlurar är paj. Egentligen bara den ena pluggen men vem vill ha mono-ljud? Buhu och skit! Får väl se till att önska mig ett par nya i julklapp och vara extra rädd om dom. Brukar ha iPoden i handväskan eller i jackfickan men nu pluggarna gått sönder så har dom legat i handväskan. Sladden till den högra pluggen är avnött på två ställen. Undrar ifall den kanske legat och gnagt mot en nyckel eller så. Surt!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest