Shoppoholicen slog till igen…

Discshop är ett farligt ställe för mig och mina klickvänliga fingrar. Den här gången blev det i och för sig inte så farligt. Bara en film förutom dom två jag skulle ha men i alla fall. 🙂 Följande filmer är nu på väg till vårat brevinkast:

* Narnia: Häxan och Lejonet (2-disc)

* Narnia: Prins Caspian (2-disc)

* Bram Stoker’s Dracula – Deluxe (2-disc)

Den första Narnia-filmen var tyvärr slut i lager så den kommer väl senare. Det är egentligen rätt bra för då slipper jag nog att gå och hämta filmerna på Hemköp utan får dom direkt i brevinkastet. Det gillar jag 🙂

Nu ska jag packa ner datorn och de sista prylarna som ska med hem. Några saker blir kvar tills någon kan köra dom till Göteborg med bil; luftmadrass + pump, en skrivare och en spegel som min yngsta bror fixat iordning åt mig. Den är lite för stor att ta med sig på tåget.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest