Shoppoholic

Nåja, inte riktigt men nästan. Det var faktiskt rätt skönt att få ge lite utlopp för flera månaders shoppningsabstinens igår. Det blev ett par nya jeans, supersnygga och supersköna, nya tunna tights och två par lite tjockare, ett par linnen och lite nagellack och sånt. Ska snart lägga lite fransk manikyr tänkte jag men jag har två naglar som behöver växa till sig lite först. Därför köpte jag också myrraolja som ska skynda på naglarnas utväxt. Har inte testat det förut så jag har egentligen ingen aning om det ens fungerar.

Köpte även julklappar till A och till G, M och lilla J i Bromölla. R kommer till Göteborg på måndag via jobbet så då byter vi lite julklappar och så. Sen köpte jag Espresso Forte på Göteborgs Te och Kaftehandel också. Det kaffet brukade vi använda innan vi fick så ont om pengar (det kostar 100 kr för ett halvkilo) och det är verkligen gott. Det blir inte det minsta beskt och har härlig arom. Gjorde en kopp imorse och insåg när jag satt på vagnen hur pigg och glad jag kände mig.

Till sist blev det också en julklapp att byta bort på julfesten i Strömstad i helgen.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest