Se upp för halka och andra vedermödor!

Imorse var det ofattbart halt på trottoarerna och gatorna i Kortedala, säkert i resten av stan också. Det var lite mer än läskigt att ta sig ner till vägen och sen vidare ner till spårvagnen. Det var baby steps som gällde hela vägen. Mycket spännande början på dagen.

I övrigt undrar jag ifall det finns något man kan äta så att håret växer fortare. Jag blir galen! Mitt hår är verkligen helt omöjligt att fixa till när det blir elektriskt. Jag blir så trött och less! Varför kunde inte jag få fötts med tjockt vackert hår med naturligt fall och som bara gör som jag vill? Om jag ändå kunnat sätta upp det så att det slapp stå ut runt hela huvudet hade varit underbart men det är ack ännu för kort. Det finns få saker som kan få på mig på så dåligt humör som när jag inte lyckas fixa håret så att jag ser någolunda vettig ut. Bleh! 🙁

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest