Ris a la Malta is the shit

Ris a la Malta is the shit

Det blev gröt igår istället. Tanken var att vi skulle ätit gröt idag och att A och hans kompis skulle ha tappat öl igår och att jag då skulle gjort rejäl sats köttfärssås och färsk pasta. Nåja, det blir idag istället. Och fördelen med att det blidde gröt igår är att vi hann göra ris a la Malta idag på gröten som blev kvar. Ris a la Malta är ju lätt den godaste av alla julefterrätter. Gjorde saftsås till också som blev jättefin och god. 🙂

Idag har de sista julklapparna blivit inslagna och så fort jag lyckats slita mig från The Nanny ska jag organisera alla julklappar i olika kassar och sen börja fixa med packningen.  Och senare ikväll har vi trötttid. Bleh. Hm…undra när jag ska hinna göra middag…?

Ris a la Malta

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest