Packat och klart

Nu är allting packat och iordninggjort. Jag sitter och väntar på att min mat ska bli varm i mikron. Tåget går sju över sju så det är fortfarande några timmar kvar innan vi lämnar stan. Har jag glömt nåt?

Kommer att försöka hinna blogga under hela julhelgen men risken är nog att man glömmer eller inte riktigt hinner. Vill även passa på att be om ursäkt för att min blogg varit lite tråkig den senaste tiden. Det har blivit mycket vardagstjat och matlagningstjat och julklappstjat. Jag har ens hunnit blogga så mycket om mitt favoritämne: integritets- och antipiratdebatten. Lugn, bara lugn. Det kommer mer om det. Jag har försökt hänga med i debatten men som sagt inte skrivit så mycket om det själv. Tror dessutom att det kan vara bra att ta lite avstånd i bland för att få lite nya perspektiv och inte bli helt insnöad.

Nu ska jag äta och gotta mig lite i några Nanny-avsnitt. 😛

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest