Nästan klar…

Nu är julklappsinhandlingen klar minus en julklapp och en födelsedagspresent. Om födelsedagspresenten inte hade försvunnit igår så hade det bara varit en julklapp kvar att köpa. Men så går det ibland. Det grämer mig fortfarande att jag tappade bort den…

Nu har jag sträcktittat på fem eller sex (jag vet inte hur många exakt) avsnitt av Nanny. Alltså den gamla serien från 90-talet med den tokiga Fran Fine som flyttar in hos familjen Sheffield i New York. Hur kan man annat än älska den serien? Jag blev så glad när jag hittade den på Mininova.org. Den var på 50 Gb totalt. Tog tre dagar att få hem. Faktum är jag faktiskt försökte hitta den på DVD först, då jag faktiskt tycker så pass mycket om den att jag skulle kunna tänka mig att köpa den. Men den fanns inte och så då gick jag den lite mer kontroversiella vägen. Fildelning är verkligen bra när man vill hitta sånt som bolagen själva valt att inte göra tillgängligt på annat sätt.

Jag har köpt ett par nya KOSS-pluggar idag! Jag hade inte tänkt göra det innan jul egentligen men så blev det så att jag helt hade glömt bort att jag fått ett presentkort på Expert, av M, R och J i julklapp i förra veckan då R var här i Göteborg genom jobbet och vi bytte julklappar. Då tänkte jag att jag skulle använda dom pengarna till något kul tillbehör till systemkamera i framtiden. Men så gick mina fina KOSS-pluggar sönder och jag blev ledsen. Gladare blev jag när jag erinrade mig presentkortet som var på 200 kr och ett par nya fina pluggar kostade 199 kr. Perfekt! Nu har jag bra ljud igen! Har dock inte hunnit öppna dom ännu och provlyssnat. Det får bli dagens sista göromål.

God natt 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest