Nagelfix och outfitfix

Nu har jag målat naglarna och fixat tre outfits inför morgondagen. Eller fyra faktiskt. Jag kunde inte riktigt bästämma mig och jag tyckte det kunde vara bra med en i reserv. Det blev en svart figursydd blus + mina nya jeans som första outfit, min lite glittriga svarta klänning som jag hade förra julen som andra outfit och som trejde outfit blev det en blommig topp och kjol som jag hade på A’s lillasysters studentdag i våras. Reservoutfiten är densamma som den första fast ett svart ganska långt linne/tunika istället för den figursydda blusen.

Det blir troligen bara jag och M, min brors flickvän (alltså en annan M än den som är i .ca). S från Skövde var tvungen att hoppa av då hon skulle få besök från USA. Jag föreslog att hon skulle ta besöket med sig men hon visste inte riktigt när besöket skulle anlända och eftersom vi har en tid att passa kvart i sex så är det ju svårt att planera med tåg och grejer. M skulle fråga en kompis imorgon annars blir det bara vi två men det blir nog skoj.

Är lite nervös men roligt ska det bli. 🙂 Jag hoppas jag får lov att publicera de bilder jag väljer att köpa men det borde man väl få hoppas jag. I så fall kommer det nog upp några bilder imorgon, eller kanske bara en…eller kanske ingen. Det beror helt på hur det blir.

Mors!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest