Lite tjurig och så

Är inte på något bra humör alls idag. Tjurig, irriterad och har en stubin kortare än vanligt. Blir arg på småsaker som att inte hitta rätt prylar i handväskan, att jag tappar saker i golvet och såna fåniga grejer. Jag har helt enkelt en antidag. Men det känns i alla fall bättre nu än imorse. Lyckades ta mig till gymmet och träna en liten stund också. Det kändes bra trots mitt dåliga humör.

Nu har jag precis ätit lunch och ska försöka att inte somna över tangentbordet för naturligtvis blev det sent igår igen. Jag fastnade framför en massa intressant läsning på webben och kunde helt enkelt inte slita mig innan tolvslaget. Imorse var jag helt död när klockan ringde och jag snoozade i säkert en timme innan jag blev trött på mig själv och kravlade upp. Morgonar är så deprimerande och onda!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest