Lite skivglädje

Lite skivglädje

Idag kom skivorna som jag “råkade” beställa i helgen. Har lyssnat lite på “Nu tändas tusen juleljus” och känt en väldig massa julstämning trots att jag inte har hållit på med något juligt alls idag.

Nya skivor

 

 

 

 

 

 

 

 

Jo, förresten, jag har ju skickat julkort! Nu har vi skickat 16 julkort till nära och kära. Jag har till och med skickat julkort till några gamla släktingar för att visa att jag tänker på dom då och då och hoppas att dom tänker lite på mig med ibland även om dom kanske inte orkar skicka julkort till folk nu mera.

Nu ska jag steka köttbullar och koka spagetti. En äppelkaka står i ugnen. Äppelkakan som jag bloggade om för några veckor sedan. Jag fick aldrig tummen ur att göra den då…och efter det tillfället heller. Men nu står den äntligen i ugnen och det börjar dofta juvligt i hela lägenheten.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest