Lilla farmor är borta

Min farmor har gått bort. Fick beskedet igår fast det var egentligen redan i söndags som det hände. Det kom dock inte som någon överraskning. Hon hade matvägrat tidigare och precis innan hon dog låg hon bara och sov.

Just nu vet jag inte riktigt vad jag känner. Jag stog inte min farmor så nära men det är klart att det är tråkigt när folk i ens närhet går bort. Jag är i alla fall glad att jag fick träffa farmor på min farbrors begravning. Hade det inte blivit så, så hade det nog känts som att jag borde ansträngt mig mer för att få träffa henne en sista gång. Sen vet jag också att det man inte känner nu, det känner man på begravningen. Så var det när min farbror begravdes.

Begravningen är den 22:e januari så jag måste komma ihåg att ta ledigt då. Skulle gärna vilja att A följde med den här gången så att han får träffa mina kusiner. Det vore trevligt.

Nu ska jag snart gå ner och hämta tvätten och sen fixa frukost. Vid 3 kommer A’s kompis hit och ska hjälpa till och bära grejer ner till Tynnered där vi ska vara ikväll. Har precis gjort vaniljpanacotta som står och svallnar av i vattenbad. Det stod inte så detaljerat i min nya receptbok som jag använder mig av nu så jag hoppas det blir rätt.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest