Längtar efter sömn

Som jag nog tidigare nämnt så är vi denna helg hemma mos mina föräldrar. A pluggar lite och umgås annars med min bror. Jag och mamma har ägnat dagen åt att baka julkakor och ett ganska avancerat saffransbröd som mamma hittat ett recept till. Det var avancerat eftersom att man inte skulle följa gamla invanda sätt att baka på, som att värma mjölk och smälta smör och så vidare. Nej, här skulle det vara fördeg och sen en andra deg och frukter och pensla med ägg två gånger och jäsa en timme och en massa andra konstigheter. Men det är ju lite kul att prova något annat än lussekatter som omväxling.

Hade även tänkt att prata lite med mamma om mina Kanadaplaner och så. Jag vill ju gärna att hon ska veta vad jag tänkt mig och att jag faktiskt har en någolunda vettig plan. Det tycker jag i alla fall själv. Men idag har vi varit ganska upptagna så jag har inte riktigt känt för att ta upp det till diskussion. Får försöka ta det imorgon. Jag har knappt ens tänkt på att det varit Luciadagen idag. Det är lätt att det blir så om ingen lussar för en eller om man inte lussar själv.

Min andra bror + svägerska M som var med till Model Lab härom dagen, kom hit lagom till middagen. Sen åt vi glass och spelade TP hela familjen men vi tröttnade efter någon timme eller så.

Nu är jag väldigt trött och ska egentligen bara skriva färdigt det här inlägget och sen fixa i ordning luftmadrassen som jag och A sover på. Mammas hund har fått valpar så hon sover med dom inne i gästrummet så därf ör får vi slagga på luftmadrass i TV-rummet. Inte jättebekvämt som en säng men det funkar. Längtar hem till min egen säng, men det gör jag alltid när vi inte sover hemma.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest