Konsten att göra vaniljpanacotta…

Konsten att göra vaniljpanacotta…

…är för det första att inte underskatta hur lång tid det kan det ta. Detta var en av de små detaljer som inte stod i receptet. A’s kompis kom hit för en stund sedan och dom tog med sig en del saker (all mat, vin, sprit och två stolar) och åkte till Tynnered där vi ska vara ikväll. Tanken var att jag skulle åka med och bära och sen åka hem och göra mig iordning. Vill inte stressa med sånt.

Problemet var dock att panacottan inte verkade vilja börja stelna då så den gick inte att transportera. Det har den dock börjat göra nu, drygt en timme senare och jag ska strax hoppa in i duschen och sen göra chokladganaschen, sen klä mig, sminka mig, fixa håret och sen åka till Tynnered jag med.

Nu börjar jag bli lite stressad…

 

Vaniljpanacotta stelnar

Vaniljpanacottan stelnar i kylen

Vaniljpanacotta klar

Vaniljpanacottan klar med chokladpairfait

 

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest