Jakten på den heliga kanelstången

Jakten på den heliga kanelstången

Den här helgen började ju bra…eller också inte. Jag gick till apoteket för att köpa nya p-piller (mm, dom var slut och det är ju sällan bra 😉 ). Jag gick sedan vidare till Hemköp för att försöka hitta kanelstänger. Jag försökte hitta sådana där redan för några dagar sedan men då fanns det så klart inte. Vi ska göra risgrynsgröt imorgon och då måste man ju ha kanelstång i gröten.

Föga förvånande så hade dom inte fått hem fler kanelstänger men jag köpte i alla fall mjölk så att den inte hinner ta slut innan imorgon. Jag åkte vidare till City-torget i hopp om att den lilla halvskruttiga ICA-butiken där. Men dom hade inte heller. Frustrationen stegrade inom mig. Hur kan affärerna vara så dåligt förberedda fyr dagara innan julafton? Värdelösa jävla statsdel!

Jag gjorde ett sista desperat försök och åkte till Konsum vid SKF. Det var en chansning men en chansning som betalade sig. Där fanns det minsann kanelstänger! Lite gladare, men fortfarande lite frustrerad eftersom A’s mobiltelefon var avstängd så att jag inte kunde nå honom och be honom börja med frukosten, åkte jag äntligen hem, efter att fått vänta på vagnen i säkert en kvart. Skitväder var det också. Äkta höststorm…i alla fall nästan.

Neh, nu ska jag sluta vara pessimist och njuta av helgen istället. Först blir det några avsnitt av Nanny. Underbara serie! 🙂

The Nanny

Maxwell och Fran

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest