Jag söker med ljus och lykta…

…efter någon videoupptagning från hearingen om IPRED i eftermiddags. Det går inte bra alls. Det verkar inte ens som att någon av SVT’s kanaler har sänt det! Dåligt! Hur som helst så får jag nog leta vidare efter helgen. Då kanske den till och med finns på TPB, enkelt och smidigt.

Så länge kan ni läsa Anna Trobergs blogg. Hon livebloggade från hearingen och enligt blogginläggen verkar det ha gått hett till. Alexander Bard ska till och med ha jämställt fildelare med mördare och hävdat att fildelarna har mördat den svenska musikbranschen. Alltså, vad är det för fel på den mannen? Vad röker han för svampar egentligen? Dom måste vara väldigt starka och väldigt färgglada för han verkar ju inte riktigt riktig i huvudet.

I helgen ska jag till Strömstad och äta julmat och umgås med gamla kamrater med ungefär samma synstatus som jag själv. Ett gäng blindon med andra ord. 🙂

Därför tror jag inte att jag kommer att kunna blogga i helgen men…vem vet.. Jag hittar kanske Internet i något hörn någonstans. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest