Jag hittade Internet!

Nu står jag här, vid en bänk, och bloggar. Jag har fått låna en dator i några få minuter för att hinna skriva ett litet inlägg på bloggen. Jag har egentligen inte så mycket att skriva men har ändå lite bloggabstinens. 🙂

Idag har vi fått lära oss att slåss, eller inte slåss, men nästan. Självförsvar heter det visst. Vi har knuffats, sparkats, knäats och armbågats. Det har varit superkul och jag fick mycket beröm för mina sparkar och slag så kanske är jag kapabel att försvara mig ifall nöden skulle kräva så.

Sen har vi också varit på julbord och ätit ohälsosamma mängder julmat. Får se hur sugen man är på mer julmat på måndag då vi ska ut med jobbet. Kanske inte ens blir julbord då…

Vi har också hunnit med att byta julklappar. Jag hade tagit med mig en liten samling pepparkaksformar. I utbyte fick jag en Nobless-ask. Perfekt! Choklad som lär gå åt innan jag kommer hem, alltså mindre packning. 🙂

Nu börjar jag få ont i ryggen av att stå så illa. Kanske dags att ge sig för ikväll dårå. God natt vänner!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest