Hemfärd imorgon

Imorgon är julen slut. Jag väljer i alla fall att se det så. Jag brukar inte uppmärksamma 13-dagen eller 20-dag Knut så mycket förutom att alla julprydnader brukar plockas ner då. I år blir det nog på 13-dagen. Jag brukar tröttna på julpyntet rätt snabbt.

Imorgon åker vi ju hem till Götet igen. Ska bli skönt att få sova i sin egen säng efter fem nätter på luftmadrass. Även om det varit bra luftmadrasser så blir det ju aldrig samma sak som en riktig säng. Hemresan kommer nog att bli jobbig, vi ska ju konka så mycket grejer.

Nästa lilla projekt är ju nyårsafton. Än så länge är det inte helt bestämt vad det blir men vad vi hittills vet är att det blir jag och A och några av hans kompisar (M, S och A) och F och N från Skövde. Vi ska laga god mat, trerätters lär det väl bli. Eftersom jag fått en så fin bok om desserter så vill jag gärna ordna med efterrätten. 🙂

Var vi ska vara återstår att se. Det står mellan våran lägenhet och A’s kompis M’s. Det är visserligen trevligt att ha folk hemma men samtidigt är det rätt skönt att kunna åka hem och sova när man vill. Det går ju liksom inte att slänga ut folk från lägenheten heller. Å andra sidan, om jag är tillräckligt trött så lär jag sova även om det är en massa folk hemma. Sån är jag. 😉

Det här året ska jag i vilket fall som helst inte återupprepa förra årets incident – för mycket vin. Det var inge kul alls. Lagom är bra!

Jag hoppas dom andra vill åka och titta på fyrverkerierna vid tolvslaget. Ställer man sig vid Sjöfartsmuséet så brukar man få fin utsikt över hamninloppet och alla fyrverkerierna. Det var flera år sedan jag såg fyrverkerierna här i Göteborg så det vore skoj att få se spektaklet igen.

Neh, nu ska jag ta A i näven och gå en trappa ner och bädda ner oss på luftmadrassen för sista gången på ett tag. God natt 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest