För det tredje

För det tredje

Idag är det tredje advent. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: det är verkligen helt sjukt hur fort veckorna går. Man hinner ju inte med! Men jag är ganska tillfreds. Jag jobbar på, Albin pluggar på, ekonomin verkar trots alla jullklappsinköp vara relativt under kontroll och som sagt, de flesta julklapparna är inköpta. I veckan ska det städas lite här. Tomatplantorna ska klippas ner och bäras ut och dom där förbaskade fönstren ska tvättas. Tyvärr måste jag nog vänta med det till helgen för att kunna göra det då det är ljust.

Vi ska även försöka hinna med att koka en liten skinka i veckan. Vi gjorde det förra året också och det blev så himla gott. Smörgås på grovt bröd och hemkokt skinka! Mums! Sen ska jag försöka göra lite kola eller knäck också. Det vore gott.

Tredje ljuset

Det tredje ljuset är tänt…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest