En kväll med jobbet

Idag är man rätt mör, må jag säga. Det blev ganska sent igår men trevligt var det. Kvällen började på Linné-Terassen där vi åt en tvårätters middag. Efter middagen begav vi oss till Pusterviksteatern och tittade på Cabaré Christmas Deluxe, en föreställning uppsatt av trumslagargruppen Komodo som varit med i Talangjakten på TV 4. Som krydda och utfyllnad hade dom en grupp dansare vid namn De Läckra Lärljungarna (inte helt säker på namnet). Det var en trevlig och bra föreställning med ett bra upplägg med dans, mycket musik, humor och imitation. Jag gillar inte riktigt cabarékulturen egentligen men det var kul att se föreställningen med jobbet för annars hade jag med all säkerhet inte gått och sett den själv.

Efter föreställningen gick vi ut och tog en öl. Jag hade räknat med att vi bara skulle bli ett fåtal, det är ju i början av veckan och flera av mina kollegor kör bil hem. Men alla utom två följde med till på puben Plankan i Majorna. Det var kul att vi blev så många. A kom också och tog en öl och bekantade sig lite med mina kollegor. Puben stängde redan vid elva och jag, A och kollegorna J, J, R och B var sugna på lite mer öl så vi knallade in på SPAR Hotel och låtsades vara gäster och satte oss i deras bar. Sen blev vi alla trötta och gick hem. Jag snusade gott på spårvagnen tills A väckte mig och det var dags att gå av. Väl hemma störtdök jag ner i sängen likt ett JAS-plan. Jag kommer inte ihåg att jag hann tänka en enda tanke innan jag somnade. Flera nätter av för lite sömn tar lite på en.

Idag är jag fortfarande trött men inte lika trött som igår, känns det som. Det blir nog tidig sänggång ikväll ifall jag ska kunna ta igen all sömn som saknas och för att orka träna imorgon.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest