En kortis till stan

Denna dag har inte varit särskilt händelserik men ganska produktiv. Vi åkte in till stan vid 14-tiden. A fick ett presentkort på Shock i julklapp för att köpa nya kängor och jag fick ju presentkort på Lindex och Åhléns. A hittade ett par riktigt snygga Get A Grip-kängor som han är riktigt nöjd med.

Vi gick vidare till Åhléns där jag valde ut en ny rejäl necessär. Jag fick en liten en av min bror och hans flickvän i julklapp men jag behöver något lite större också. Det blir ju så mycket flaskor och sånt med linsvätskor och allt. Köpte även en pincett och en ny nagelfil och raklödder. 🙂

Det sista ärendet blev till Wettergrens. Vi köpte skrivarpapper, ett lite tjockare papper än det jag hade hemma och som ger bättre utskriftsresultat när man skriver ut med färg. Har inte hunnit testa än, får bli morgon.

På det hela taget blev vi klara på stan mycket tidigare än vad vi trodde. Det var skönt för det var otroligt mycket folk på stan.

För ett par timmar sedan kom vi hem från A’s kompis A. Vi har planerat nyårsafton lite; vad vi ska äta, hur många vi kommer att bli och vad vi behöver köpa. Imorgon blir det en massa shopping igen. Först handla mat på Focus vid tolv (en jäkla massa mat blir det; dels till nyår och sen behöver vi handla till oss själva också, vi har typ ingenting hemma att äta), sen till systemet, sen åker vi hem till oss med all mat och sen till IKEA lite senare på eftermiddagen eftersom vi behöver vinglas och champagneglas till nyår.

Känns som att det kommer att bli en massa åkande imorgon. Kanske bäst att gå och lägga sig strax…ont i huvudet har jag också. Aj…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest