Det andra

Det andra

Idag är det den andra advent. Jag tänkte inte ens på det förrän jag kom hem till A igen efter helgen i Halmstad. Hemresan var ganska seg. Vi åkte buss istället för tåg och även om bussen kom fram en kvart tidigare än vad tåget skulle ha gjort så kändes det som att resan tog längre tid än vad den gjorde. Bitvis var det ganska trångt på bussen också och då blir det inte särskilt bekvämt.

Adventsljus alla

Det andra ljuset är tänt…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikväll har vi tänt det andra ljuset i adventsljusstaken och jag ska snart stänga ner datorn och fixa iordning en liten väska inför imorgon. Då kommer J och J från Stockholm. Vi ska ha lite internt taktitsnack inom företaget och dom som sysslar mycket med utbildning av skärmläsaren Jaws ska ha lite genomgång om det. Själv kommer jag nog att ägna mig åt att svara i telefon och skicka och ta emot paket, någon måste ju göra det också. Men vi ska iallafall ha lite glöggmys med pepparkakor och mina hembakta lussekatter och sedan ska vi ut på föreställning på kvällen och troligen någon slags mat. Det blir nog jättetrevligt! Ska bli skoj att träffa J och J som man inte träffar så ofta eftersom dom sitter och jobbar i Stockholm. Jag hoppas bara att jag inte kommer att vara ett vrak eftersom jag varit uppe rätt sent i helgen. Hade mycket skoj så då blir det ju väldigt lätt så.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest