Dan före dan

Idag är det dagen före dopparedagen, vilket betyder att imorgon är det julafton. Vi sitter nu i ett julpyntat hus i Varnhem och gör inte så mycket alls. A’s föräldrar har precis tagit in granen och jag sitter och grämer mig över att jag glömde kameran hemma. Alltid glömmer man nånting! Men jag känner mig lite handikappad utan den på en sån här högtid. Nåja, båda A’s syster H och min bror M har ju fina kameror som man nog får låna om man är snäll. Men det kommer nog att dröja lite innan det kommer upp några juliga bilder här på bloggen just på grund av dctta lilla missöde. Tusan, vad retligt!

Vi insåg även igår, då vi anlände, att vi glömde att tända fjärde ljuset i adventsljusstaken i söndags. Typiskt!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest