Dags för vila…om en och en halv vecka eller så

Nu har det gått en helg och snart en halv vecka av ganska händelserika och växelvis intensiva dagar. Kvällarna har blivit sena och sömnen för kort. Igår kväll somnade jag nog innan jag ens hann lägga huvudet på kudden och det känns som att det nog kan bli ungefär detsamma denna kväll.

På torsdag är fotograferingen som jag är lite spänd inför och tills på fredag ska jag ha hunnit förbereda ett utbildningspass. I helgen blir det färd hem till mor och far för lite bakning och julstök och valppussar. Sen börjar en ny vecka igen och helgen efter den ska jag ta mig tusan inte göra ett skit. Bara slappna av och kanske julpyssla lite och bara låten julen infinna sig.

Apropå att infinna sig. Jag ska infinna mig i sömnen…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest