Bok på väg!

Hade önskat mig boken “Build your own database driven website using PHP and MySQL” i julklapp, men jag fick så mycket annat fint så det gör inget att jag inte fick den. Jag behöver den till en kurs som jag ska läsa nu i vår som heter Webbutveckling – Databasgränssnitt, 7,5 hp. Kollade precis lite info om kursen och den börjar tydligen redan i vecka 4 och håller på hela terminen. Jag hade räknat med att den skulle börja först i läsperiod 4.

Det ska bli riktigt skojigt att få lära sig MySQL och PHP. Har velat lära mig det i flera år. Hade tänkt att jag skulle självstudera men det blir liksom inte av. WordPress, som jag använder på den här bloggen, använder ju CSS och PHP i sina stilmallar så jag hoppas kunna anpassa dom och göra dom mer personliga sen när jag lärt mig lite. Nu känns det mest som att man gissar när man vill ändra något och det finns saker jag hittills inte lyckats ändra.

När jag beställde julklappar från Bokus.se så var det verkligen tur att jag beställde dom så pass tidigt som jag gjorde. Tror det var runt den första advent som jag la beställningen och böckerna kom inte förrän i början av förra veckan. Så för att vara på den säkra sidan så beställde jag precis kursboken från Bokus.se så ska den väl hinna komma fram innan vecka 4 i alla fall.

Jag hade tänkt gå och köpa den på mellandagsrean men ångrade mig snabbt när jag såg vad den kostade på Akademibokhandeln – 649 kr! På Bokus.se kostade den 212 kr. Helt sjuk skillnad i pris! På senare år tycker jag dessutom att det där med mellandagsrea bara är skit. Det man verkligen behöver är det ju inte ens rea på!

Apropå shopping…ska nog ta mig en liten titt på Discshop också. Hade ju önskat mig Narnia-filmerna men det var inget paket som innehöll dom. Men nu när jag kan köpa dom själv så kanske jag hittar nåt annat skojigt också. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest