Antidag

Idag är jag på ett uselt humö. Jag hoppas det blir bättre efter lunch för jag orkar inte vara sån här hela dagen. Jag känner mig lättirriterad och allt känns bara jobbigt. Verkar som att jag har minst en sån här antidag i veckan. Jag är för övrigt rätt trött och seg. Jag kände inte alls för att gå upp imorse när klockan ringde och jag snoozade i över en timme. Men upp kom jag och träning blev det. Det var skönt faktiskt.

En del av irritationen jag bär på beror på att jag inte riktigt vet hur vi ska få ihop det rent ekonomiskt de sista dagarna innan måndag, då vi åker till Varnhem. När vi väl är där så spelar det ju ingen roll egentligen. Lönen kommer nog den 23:e så klarar vi oss till på måndag ordnar sig allt. Men innan dess har vi några julklappar att handla, medicin som jag bara måste ha och mina skor måste klackas om. Jag har gått i dom hela hösten nu och den lilla plattan under vänster klack har ramlat bort. Jag tycker ju så mycket om dom skorna så jag vill inte slita ut dom genom att använda dom i alla fall och gå ner själva klacken. Lämnar in dom hos skomakaren i Nordstan efter jobbet idag och hoppas att det inte kostar så mycket.

Vi hade ju tänkt koka en liten skinka också innan jul men det blir nog inget med det förrän kanske i mellandagarna. Men vi får väl se. Något ska man ju roa sig med i helgen också. Det behöver ju inte handlas så mycket nu innan jul i alla fall. Det är ju främst julklappsbestyren som oroar mig lite. Samtidigt tänker att det nog ska ordna sig. Jag blev glad för A’s skull igår. Han skrev tenta och tyckte att det kändes bra. Det behöver inte betyda något men kan lika gärna ha varit ett gott tecken. Jag väljer att tro det.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest