Tsunamibalkong

Tsunamibalkong

Imorse vid åttatiden påmindes jag om något som jag hade glömt – balkongerna i det hus jag och A bor i skulle skuras idag. Jag insåg detta då det dånade i hela huset. Med hjälp av en lyftkran och en kille i färgglad overall samt en högtryckstvätt tvättades balkongerna utvändigt på höger och vänster sida, långsidan och uppifrån och nerifrån. När jag upptäckte det hela befann dom sig bara några balkonger från oss.

Vi har ju lite grejer på våran balkong; ett bord, två stolar så att man kan sitta där – vilket vi inte gör så mycket nu på hösten eftersom det är kallt och framför allt svart ute – två extra stolar och bordet där tomatplantorna stog innan dom fick flytta in för att inte frysa ihjäl. Vi fick lite bråttom att snabbt konka in alla grejer innan lyftkranen och killen med högtryckstvätten kom och gjorde våran balkong till ett tsunami-område. Det var så det såg ut inifrån sen kan jag lova och vi fick våran balkongdörr + fönster tvättade på köpet.


Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest