Tom i bollen

Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva. Det känns lite konstigt med tanke på att jag har skrivit 2-3 inlägg varenda dag i snart två veckor. Men idag är huvudet helt tomt.

Igår tänkte jag att onsdagens inlägg om fildelning, integritet, Internet och IPRED, skulle handla om kassettersättningen eller privatkopieringsersättning som den också kallas. Jag försöker nu skriva om dessa ämnen några gånger i veckan eftersom det finns så otroligt mycket att skriva om. Men idag har det varit en lång arbetsdag med mycket att göra och jag sov lite dåligt natten till idag så jag tror att det blir bäst att jag tar igen sömnbristen innan jag börjar spy ur mig galla över kassettersättningen.

Dock är det en stund kvar av denna kväll. Jag ska nog fixa mig en kopp te och titta på Desperate Housewives, avsnittet från i söndags (enligt amerikansk tv-tid då). Sen dyker jag ner i bingen bland kuddar, ett stort täcke och en mysig A. 🙂

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest