Snart blir det julklappshysteri

Om inte en alldeles för avlägsen framtid, det vill säga när jag ätit frukost och fixa håret, bär det av till stan för julklappsshopping. Något jag både ser fram emot och bävar inför. Det är ju första helgen efter lön den här helgen. Hjälp! I normala fall hade jag aldrig åkt in till stan en sån helg. Men jag vill gärna åtminstone börja med julklappsinköpen.

Fattas nu bara att allt jag ska köpa finns att hitta. Skulle ha skrivit ut julklappslistan på jobbet igår men det glömde jag så klart bort. Får försöka skriva ner listan i mobilen istället.

Igår skickade jag efter några klappar via nätet så dom lär komma fram i veckan som kommer, eller nästa vecka. Spelar egentligen inte så stor roll när dom kommer, bara dom är här innan vi åker hem för att fira jul. Nätet is the shit 🙂

Nu ska jag göra havregrynsgröt!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest