Skilda vantar

Vilket betyder att den ena är borta. Jag var ganska säker på att jag fick med mig båda hem i fredags men imorse när jag skulle gå till jobbet så var den ena borta. Så typiskt att man upptäcker sånt precis när man ska gå hemifrån…

Natten till idag sov både jag och A väldigt dåligt. Jag slumrade inte till förrän någon gång vid halv två eller så och sen vaknade jag vid fem igen och slumrade till halv sju. Illa illa. Imorgon kommer jag troligen att vara jättetrött. 🙁

Är iallafall lite stolt över att jag lyckades komma iväg och träna imorse. Det känns bra. Då känns inte dagen lika vanlig. Gick 25 minuter i rask takt i en konditionsmaskin och tog sedan gott om tid på mig att stretcha, duscha och byta om. Det är synd att inte bastun är öppen innan tio fast även om den varit det så hade jag inte hunnit med det innan det var dags att gå till jobbet.

Nu kom jag just på en sak jag glömt. Jag har inte loggat in på First Class idag och läst den nya veckomodulen för IKT-kursen. Men sen är det bingen… God natt!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest