Paella – rätten där fågel möter fisk

Paella – rätten där fågel möter fisk

Om jag suger på att steka biffar så suger jag i alla fall inte på paella. Det blev det till middag i detta hem ikväll. Det var ett bra tag sen och trots att vi gjorde budgetvarianten (alltså kycklingfiléer istället för en hel kyckling och inlagda musslor och räkor istället för färska musslor och räkor) så blev det kanongott. Det är inte svårt att göra, det tar inte särskilt lång tid och det blir gott om mat för två personer i två dagar.

Denna maträtt får fem gafflar av fem möjliga. 🙂

Paella

Gult och fint, vad vore världen utan saffran?

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest