Lätt fånget…och så vidare…

Alla som följer Prison Break via amerikansk tv kan nog känna sig lite frustrerade idag. Själv har jag lite blandade känslor för det senaste avsnittet. Dels känner jag mig lite lurad och dels känner jag det lite som att “Jaha.. tillbaka på ruta 1 då…”

Jag trodde faktiskt att sista säsongen, eller det som i alla fall sägs vara den sista, skulle ta slut idag. Visserligen skulle det då inte blivit någon vidare lång säsong men ändå. Det hade varit ganska lagom. Som det ser ut nu så kommer nog säsongen till och med att hinna göra juluppehåll för att sedan komma tillbaka igen efter nyår.

En sak suger dock. Jag ville lägga in en bild från Prison Break här på bloggen för att på så sätt göra reklam för en tv-serie som jag tycker om. Men på grund av att alla bilder på TV.com är skyddade så går inte det. Och via Google Image Search så hittar jag mest gamla bilder. DÅLIGT! Exempel på när upphovsrätten blir lite väl överdriven. Men ni får som ni vill. Jag tänker inte heller rekommendera serien eller skriva om varför jag tycker den är bra och jag tar även bort alla länkar jag gjort till TV.com och Prison Breaks sida. Härmed är det slutskrivet om Prison Break.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest