Latmasken

Imorse var det för jäkla segt att gå upp. Först snoozade jag i ungefär en halvtimme. Då insåg jag i min defusa värld mellan sömn och verklighet att om jag skulle hinna träna innan jobbet så skulle få skynda mig. Då ställde jag om klockan till åtta och somnade om. Det var så skönt. Så det blev ingen träning. Det grämer mig lite nu. Jag känner mig onyttig och lat och dum.

Imorgon ska jag försöka mig på att gå upp vid sex-tiden. Jag vet inte om jag ens tror på det själv just nu men försöka ska jag i alla fall. Jag behöver åka ut till Maxi efter jobbet och handla kyckling och köttfärs eftersom dom har stora förpackningar till bra priser. Ska kanske investera i lite nagellack också…

Sen ska jag hem och baka en kaka till jobbet för att bjuda igen lite eftersom jag idag “kapade” kopiatorn och kopierade några kapitel ur en av kursböckerna som jag måste lämna tillbaka imorgon. Så då blir det nog äppelkakan som jag länkade recept till på bloggen i förra veckan. Den kakan verkar smaskig och äpplen har vi ju.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest