Kajsas burgare

Ikväll ska vi vara lata. En sak som stram ekonomi för med sig och som faktiskt är väldigt bra, är att man inte har råd med skräpmat så ofta. Man kan alltså inte köpa pizza varje dag man inte orkar laga mat. Den vanan hade jag i Skövde i både tid och otid: tacoonsdag, fredagspizza, förfestpizza och bakfyllepizza. Här i Götet har det så klart inte blivit lika ofta som under studenttiden men kanske inte så pass sällan att det kan anses vara helt nyttigt heller.

Imorse när jag gick hemifrån la jag inte fram något kött på tining och vi har inte mycket att göra mat på i övrigt. Albin tycker därför att vi ska åka till Kajsa-baren på Chalmers och äta deras goda hamburgertallrik. Just nu är jag inte alls sugen på att sätta mig på vagnen och åka över hela stan för en hamburgares skull men jag är väldigt hungrig och inte sugen på att laga mat heller…eller att gå till Kortedala Torg och stammispizzerian så vad göra? Jag kan ju alltid ta en tupplur på vagnen, det skulle vara skönt. 🙂

Om hamburgarna är slut eller om stället är stängt så vet jag en som blir arg…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest