Julklappsstress och julstök

I helgen tänkte jag faktiskt åka ut och köpa julklappar. Jag vet nästan precis vad jag ska köpa till alla som ska ha klappar, det är dock några som fattas. Varken jag eller A har någon aning om vad vi ska köpa till A’s pappa och farfar. I övrigt har vi ganska bra förslag på julklappar.

Jag har skrivit en lista, som jag så klart inte kan publicera här. Jag har också, för att få det hela överstökat så smidigt som möjligt, skrivit en lista på vilka butiker jag ska till. Helgen som kommer är första helgen efter löning. Jag får nästan ångest när jag tänker på det för det kommer att vara sjukt mycket folk på stan men jag försöker trösta mig med att det kommer att vara ganska skönt när det är över.

A ska brygga lite öl på lördag så jag åker in till stan själv, jag är som mest effektiv då, men då får han i uppdrag att hitta på de två julklapparna som är kvar. Samt att hitta på och köpa andra ifall de saker jag köpt inte duger. Några julklappar ska vi handla via nätet så där ska vi egentligen bara bestämma vad som ska köpas och sen klicka på “Köp”.

På söndag ska det bakas lussekatter och sen kommer B med glögg. Ska bli mysigt och väldigt trevligt. Har inte träffat B på flera månader trots att vi bor i samma stad, inte i samma stadsdel men det är inte särskilt långt ifrån. Pinsamt.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest