Hur?

Hur kan klockan redan vara halv elva? Är jag dum som inte förstår det? Var tar tiden vägen?

Jag är helt säker på att jag blev bestulen på en hel timme inne på Hemköp på väg hem från jobbet. Jag slutade jobbet vid 16. Ok, jag gick inte förrän typ 10 över men att gå från jobbet (vid Kaptensgatan ungefär) till Stigbergstorget tar inte mer än fem minuter om man går som jag, det vill säga ganska snabbt.

När jag kom ut från Hemköp var klockan redan tjugo över fem och jag handlar inte särskilt långsamt när jag handlar ensam. Mycket underligt. Jag kanske ska dit imorgon igen och leta efter min försvunna timme…

På grund av detta så hinner jag inte se det nya avsnittet av Desperate Housewives ikväll eftersom jag borde gått och lagt mig för en halvtimme sen ungefär. Eller så skiter jag i det och tittar i alla fall…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest