Har du sett min USB-gran?

Har du sett min USB-gran?

Kom hem från stan för ett par timmar sedan. Det var rätt jobbigt, det regnade och det var skitmycket folk överallt, både i Nordstan och på Maxi. Men jag fick tag på allt jag skulle ha fast jag orkade mig inte ut till Sisjön och Jula där jag ska köpa en av julklapparna. Jag får ta det någon dag efter jobbet då jag i alla fall nästan befinner mig i rätt stadsdel.

Nu har jag hunnit varva ner och håller på att julpynta lite. Vi lär nog skippa julgran i år och lägga dom pengarna på annat men jag har i alla fall en liten julgran som är ganska söt som gör det lite mysigt här hemma. Den innehåller små fiberkablar som går ända nerifrån och ut i varje barr. Den har några lampr längst ner som börjar lysa när man kopplar in granen på en USB-port på datorn och då skimrar granen jättefint i olika färger. Jag fick den av min bror i julklapp för några år sedan. Verkligen en jättebra grej om man bor trångt och inte plats för någon riktig gran.

USB-gran

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest