Glöm inte tandborsten!

Kommer ni ihåg det TV-programmet som gick på fyran för mer än 10 år sedan? Det var någon typ av familjeprogram där familjer/par var med och tävlade om resor eller hur det var. Programmet hette i alla fall “Glöm inte tandborsten!”

Dock är det precis det jag gjorde…på Maxi igår. Jag tog en tandborste på Maxis hygien- och kosmetikavdelning som man kommer till först av allt när man kommer in i butiken. Jag scannade in den i självscanningssystemet men dumt nog behöll jag tandborsten i handen istället för att stoppa ner den i ryggan direkt. Jag gick vidare och fortsatte handla och la den antagligen ifrån mig någonstans inne på Maxi, kanske i någon frys eller i köttdisken, jag vet inte var.

När jag kom hem tänkte jag inte på att jag inte såg den när jag packade upp varorna. Det var inte förrän jag skulle borsta tänderna och gå och lägga mig som jag började undra vad det hade blivit av den. Så jag sökte igenom ryggan, påsen med kursböckerna, plastkassen som jag burit varorna i och till slut även jackan men ingen tandborste. Jag har alltså betalat för en tandborste som jag inte lyckats få med mig hem. Det är bra jobbat, Slarvmaja!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest