Frukoststrul

Det har varit en del bestyr med frukosten den här helgen, kan man säga. Jag har nu gett upp min ambition att ta mig till gymmet idag. Det blev helt enkelt inte av. Jag blev både stressad och på dåligt humör då jag skulle göra iordning kaffe. Lyckades lägga i alldeles för mycket kaffe i kaffe-mojjen och när jag skulle pressa ihop kaffet lyckades jag på något märkligt sätt välta ner hela insatsdelen i diskhon. Kul. Onyttjat kaffe för en dubbel espresso i slasken! Precis vad jag önskade mig denna morgon…eller snarare eftermiddag.

Det får bli träning imorgon innan jobbet istället, som vanligt. Inte mycket att göra åt. Tänker inte stressa iväg nu och sen hem igen för att fixa middag. Helgen är inte till för att stressa bort.

Nu ska jag fortsätta dona med bloggen men först ska jag lägga kotletterna i marinad och se efter så att det inte saknas någon ingrediens.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest