Frukost klockan tre

Oj, idag sov jag riktigt länge. Lite för länge kanske. Det blev rätt sent igår. Sen middag vilket vi är experter på. När jag kom hem var jag desperat hungrig och gjorde mig därför ett par mackor. A hade inte kommit hem så jag fick börja med tvätten själv. Därför blev det inte att vi började med maten förrän vid halv nio ungfär.

Den blev väldigt bra i alla fall. Stekt potatis och stekt lax och ugnsstekta rotfrukter. Det enda som saknades var lite vin men det var nog tur i oturen för jag hade nog somnat om jag ens bara smuttat lite.

Kvällen till ära visades en av mina favoritfilmer på trean, dock avbrutet av absurt mycket reklam men iallafall. V för Vendetta är verkligen en toppaktuell film om man ser på hur samhället håller på att utvecklas med FRA-lagen och datalagringslagen och privat polis för vissa utvalda grupper med IPRED.

Efter V för Vendetta fastnade jag framför en filmbiografin Start 80 om Playboy-mate:n Dorothy Stratten. Den var mest konstig och inte särskilt bra så det kändes lite onödigt att fortsätta se den men det bara blidde så.

Nu märker jag att jag börjar bli seg i huvudet. Allt jag läser måste jag läsa minst två gånger för att överhuvudtaget förstå någonting. Ge mig kaffe!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest