En försvunnen plastbit

Idag börjar kursen IKT och kommunikationshandikapp, som jag kommer att ägna den återstående tiden av denna termin åt. Egentligen borde jag nog ha varit på introduktionstillfället på Högskolan i Skövde idag men jag hade varken råd eller tid att åka dit. Dessutom var jag på det tillfället förra våren så det hela kändes ju lite onödigt.

Idag hade jag tänkt bege mig till Stadsbiblioteket i staden för att låna de böcker, fyra till antalet, som utgör kurslitteraturen i ovan nämnda kurs. I och med detta gjorde jag två tråkiga upptäckter.

Den första upptäckten var att två av fyra böcker var utlånade och inte nog med det, de var reserverade av dubbelt så många personer som det finns tillgängliga exemplar – i hela stan! Jag har några idéer om hur jag ska lösa det men inget av dom är särskilt optimal. Varför reserverade jag inte böckerna när jag såg att dom fanns inne på bibblan för flera veckor sedan? 🙁

Tråkig upptäckt nr 2 är att jag inte kan hitta mitt lånekort till Stadsbiblioteket. Det är jätteborta. Det var visserligen rätt längesedan jag använde det men jag inbillade mig att jag hade koll på var det var men det hade jag tydligen inte alls för jag har letat som en tosse utan resultat. Så det blir morgondagens lilla problem att lösa samt att låna de två böcker som än så länge verkar vara tillgängliga.

Osis med STORT O…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest