Eftermiddagsfrukost

Sitter här med en kopp cappuchino, några mackor av grovt bröd och några mackor av knäckebröd och funderar på vad jag ska ägna denna dag åt. Lördagsfrukostarna brukar bli så här sena. Jag brukar gå vid 10-10:30 (A snusar vidare en stund), ta en lång och varm dusch och pyssla om mig själv lite med peeling, hårinpackning, hudkräm eller vad som står på schemat.

Efter duschen blir det kläder och sitta framför datorn en stund innan hungern och kaffesuget gör sig påmint. Då gör jag kaffe till mig själv och till A, om han kan tänka sig att gå upp just då. Om vi ska iväg någonstans så är kaffe en nödvändighet för att få upp honom ur sängen innan 11-12. Innan jag träffade A så trodde jag inte att det fanns någon som var så glad i att sova som jag. Jag har extremt svårt att gå upp på morgonen för det mesta, och särskilt nu när det är kolsvart ute när man ska gå upp. Men A slår alla mina sova-länge-på-morgonen-rekord med råge.

Nu är vi iallafall uppe bägge två och ingen av oss vet riktigt vad vi ska göra av helgen.
För några veckor sen ojade jag mig lite över hur våra fönster ser ut. Kanske dags att faktiskt ta tag i det. Snart går det väl inte ens att se ut genom dom…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest