Eftermiddagsfrukost idag igen

Attans, det blev sent igår igen. Det kommer att betyda att imorgon när jag ska upp och jobba så kommer jag att vara jättetrött! Fy faan 🙁

Håller på att vänja mig vid nya bloggen. Satt och pillade med det hela dagen igår. Glömde till och med att äta. Det är en nackdel med mig; när jag blir så uppslukad av såna här saker så kan det ta timmar innan jag ens reser mig från stolen. Domänen som jag köpte igår har fortfarande inte registrerats men jag har ändå börjat blogga här redan. Den gamla bloggen kommer att pekas hit automatiskt när den nya domänen kommit igång. Jag vill ju inte att de få läsare jag har tappar bort sig cyberspace. Hihi… 🙂

Nu ska jag göra kaffe och väcka A och sen blir det vagnen till gymmet. Ikväll blir det chilimarinerad fläskkotlett med salsa så innan jag drar iväg måste jag undersöka så att vi har alla ingredienser hemma. Dags att sätta fart!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest