Den första av fyra

Så var det då första advent. Och imorgon börjar årets sista månad. Det känns inte vidare adventigt ute, det regnar, som det gjort hela helgen.

Jag har precis duschat och ska strax klä på mig och äta frukost. Sen är det dags för lussekissebak. Under tiden degen jäser ska jag nog försöka städa lite här och be A att gå ner med sina ölsaker i källaren. Just nu står det massa grejer i köket i hallen och där ska dom inte stå. Hade inte varit dumt om jag hunnit med att slänga ut tomatplantorna också. Jag tror inte dom kan ge så mycket mer ifrån sig nu.

Lite senare på eftermiddagen kommer J hit med glögg. Då ska vi provsmaka lussekatterna och tända det första ljuset i ljusstaken och bara mysa. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest