Dålig hår-dag

En av de saker som jag avskyr mest med vinter och minusgrader, men som kanske är lite fåfängt, är hur elektriskt ens hår blir. I mitt fall räcker det med bara någon minusgrad ute eller att det är väldigt väldigt torrt och kallt inomhus för att håret antingen ska börja sväva helt av sig självt eller klistra sig mot ansiktet. BLEH!

Och så trött man blir när man försöker få ordning på det hela och det bara blir värre! Jag håller på att spara ut mitt hår i detta nu, det går förstås långsamt och jag kan inte sätta upp det i en tofs än på ett tag. Hur ska jag stå ut fram tills dess? Min stickade keps/mössa gör det inte bättre heller tyvärr även om jag tycker mycket om den.

Nu ser jag ut som ett troll… 🙁 Detta var dagens i-landsproblem…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest