Dagens frukostoutfit

Dagens frukostoutfit

Istället för att försöka plåta mig själv och dagens outfit (som förövrigt inte är något att se) har jag istället plåtat min frukostoutfit. 🙂

Denna består av

* Apelsinjuice, God Morgon

* Rostade smörgåsar

– Bröd, Pågen
– Skinka, Hemköp
– Skagenröra, Rydbergs
– Tomater, Hemköp

* Cappuchino

– Espresso, Zoegas
– Skummad mjölk, Arla

Frukostoutfit

Snygg outfit va? 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helt onödigt och jättelöjligt inlägg och nej, jag försöker faktiskt inte driva med alla modebloggare…eller kanske lite. Men jag läser faktiskt flera modebloggar och jag gillar folk med god klädsmak. Själv är jag tyvärr född utan något vidare klädsinne. Jag tycker att kläder är roligt och att det är görskoj att shoppa men när det gäller stilar och att kombinera såna så är jsg tyvärr lite lost.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest