CDon’s webbutik

Jag har nu tittat lite närmare på CDons nya satsning på försäljning av nedladdningsbar musik via sin webbutik. Denna kommer endast att erbjuda köp och nedladdning av låtar och album i MP3-format, dom slutar alltså helt med försäljning av WMA. Bra, tycker jag för vem vill ha WMA egentligen?

Jag hade tänkt köpa en eller ett par låtar för att testa nedladdningstjänsten. Dock verkar deras utbud vara väldigt begränsat än så länge då man väntar på att alla skivbolag ska tillhandahålla sin musik i MP3-formatet. Trots att CDon säger att responsen från skivbolagen varit positiv så är jag ju inte förvånad över att industrin jobbar lika långsamt som vanligt när det gäller att modernisera sig.

Men men, jag ska inte vara negativ till detta fina initiativ. Jag har inte köpt någon låt idag eftersom jag inte hittade något jag direkt vill ha. Faktum är att jag har väldigt dålig koll på ny bra musik överhuvudtaget. Jag sitter just nu och lyssnar på P3 och jag tycker att det spelas mest skit. Eller så kan det vara så att det spelas musik som jag helt enkelt inte gillar. Men jag orkar ju inte med musiken eller reklamen på Mix Megapol eller RIxFM heller. Mitt MP3-bibliotek är överhuvudtaget inte särskilt uppdaterat. Jag har helt enkelt inte haft tid och ork att vara så intresserad av den nya musiken som ges ut. Vad göra…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest