Busväder och busavokados

Dagens väder har varit för deprimerande. Redan imorse kunde jag höra hur vinden ven utanför och att regnet smattrade ihärdigt mot fönstren. Jag såg verkligen inte fram emot att gå ut och ta mig till vagnen men vad ska man göra? Anmäla sig sjuk på grund av vädret? Nej, så låg moral har jag inte. Dessutom hade jag utbildning inbokad på förmiddagen så det var bara att klä på sig, bita ihop och gå ut.

Jag ångrade mig nästan när jag stack ut näsan genom porten. Det var precis lika illa som jag hade föreställt mig. Jag fick baklänges en bit nerför backen till hållplatsen för att det blåste så och även om jag hade mössa så blev frisyren ett minne blott på några sekunder.

Sen dess har jag hållit mig inomhus. Åka hem från jobbet var jag ju så klart tvungen att göra och vädret hade lugnat ner sig då, mycket. Nu har jag precis petat i mig två avokadohalvor med lite gräddfil, kräftskjärtar och pressad lime. Fast peta var en underdrift. Jag gjorde nog fel men jag verkar inte kunna äta en avokado på ett civiliserat sätt. Det blev kladdigt och avokadon ville inte ligga still när jag skulle gräva i den. Det slutade med att jag hade avokado över hela händerna och i nästan hela ansiktet. Bravo… 😛

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest