Bryggeriet i Varnhem

Familjen Anderssons hem, i alla fall vissa delar av det, har nu blivit ett lokaklt ölbryggeri, inte helt olikt det som våran lägenhet brukar bli med jämna mellanrum. Fast jag ska inte klaga för nu var det faktiskt ett tag sen det bryggdes något i vårat kök. Den senaste tiden har A och hans ölbryggaresällskap hållit hus hemma hos A’s kompis.

Än så länge har dom inte kommit så väldigt långt med bryggningen, fast ärligt talat vet jag inte då jag inte engagerar mig så mycket. Jag har inte heller koll på alla steg i bryggningsprocessen. A’s föräldrar och yngre syster H, som inte sett detta på nära håll tidigare, tycker så klart att det är intressant.

Själv sitter jag i vardagsrummet med datorn i knät och vad gör jag egentligen? Jo, jag bloggar så klart. En perfekt enmanssyssla.

Håller fortfarande på att försöka få lite ordning bland de gamla inläggen. Jag har aldrig ägnat mig åt kategorier förut. Det får jag sota lite för nu för det är lite lättare att hitta gamla inlägg på det sättet. Har inte orkat kategorisera alla inlägg än, då det ju är över 300 stycken, men jag får ta lite i taget.

Återkommer nog lite senare, idag eller imorgon, med lite höstbilder från ett kallt och frostigt Varnhem men ett Varnhem som idag har blå himmel och strålande sol.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest