Äppelkaka

Äppelkaka

Lever än så länge…men det är knappt.

Receptet på fläskpannkakan hittade jag på Tasteline där jag surfade runt lite efter att jag sparat fläskpannkakereceptet. Jag sökte på ordet “äppelkaka” och fick bland annat träff på denna smarriga kaka.

Äppelkaka

Bilden är tagen från Tasteline.se. Klicka på bilden för att komma till receptet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi fick med oss en del äpplen från Varnhem och jag gjorde en äppelpaj i onsdags. Den blev så där. Inte tipp-topp, det märks att jag inte gjort äppelpaj på väldigt länge. Vet inte vad vi ska göra med alla äpplen. Men den här äppelkakan ska jag nog göra imorgon iallafall. Kanske ta med till jobbet, då blir dom andra säkert glada.

Kanske ska göra äppelkräm också… Det är ju riktigt gott! 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest