Så typsikt av mig att stava typiskt typsikt

Jag vet att jag sagt att jag inte skulle börja uppdatera den här bloggen förrän efter nyår eller så men nu är jag frustrerad på min gamla blogg. Anledningen till att jag beslutat mig för att byta blogghotell är av samma anledning som jag nu uppdaterar den här bloggen av ren frustration. Jag kommer inte åt min nuvarande blogg. Den är så otroligt långsam ibland.

Under tiden som jag inta använder denna bloggen kontinuerligt så håller jag på att lägga in alla gamla inlägg som jag skrivit på mina två tidigare bloggar. Jag vill gärna ha allt på samma ställe men det tråkiga med detta är att alla kommentarer inte följer med. Hade det gått att ändra datum då kommentarer läggs in så hade det varit möjligt men det verkar inte gå. Dock så finns det inte särskilt många kommentarer på de inlägg jag skrivit på min förra blogg, alltså den som är så otroligt trög. Däremot hade jag fler kommentarer på min första blogg på blogg.se. Anledningen till att jag helt enkelt inte bara gick tillbaka till den är att startsidan på blogg.se ser ut som en ripp off på Aftonbladet.se. Usch och fy!

Jaha, nu verkar det som att webbläsaren äntligen kunnat ladda bloggen. Dags att lägga in gamla inlägg!

Mors och på återseende!

1 Comment

  1. Klaus-Peter Beiersdorf
    Oct 29, 2008

    Jag läste din kommentar på min blogg. Och eftersom jag (till skillnad från många bloggare faktiskt bryr mig) så vill jag bara säga ett enkelt TACK!

    Kram på dig,

    Klaus

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest